Romantično Vjenčanje U Travnju

pimstudio | weddings

Kada razmišljate o vjenčanju većina će poželjeti lipanj ili rujan kao idealan mjesec za vjenčanje iz bajke. No jeste li sanjali o vjenčanju u travnju? Mislite da je još prehladno, kiša, blato i sve ostalo što nikako ne ide u korist bijele vjenčanice? Možda i jest, ali razmislite još jednom. Natali i Ivan jesu. Sredina travnja, njihov dan iz snova. Možda je bilo hladno, ali scena koju im je priroda poklonila za vječne uspomene bila je predivna.

pimstudio | weddings

Većina drveća je već zazelenila, dok su neke biljke bile već u predivnom cvatu. Ponudile su cvijetove koji su bili potpuno usklađeni s vjenčanicom.

Sunce je sjalo najjače što je moglo usred travnja i ugrijalo nas je dovoljno da smiješak ne silazi s lica naših dragih mladenaca.

pimstudio | weddings

Kome je bilo hladno, pronašao je i drugo rješenje.

pimstudio | weddings

Predivan buket cvijeća uvijek možete imati. Pa tako i u travnju. Ovaj travanjski buket izgledao je kao iz snova. Pogledajte ove predivne nježne boje.

pimstudio | weddings

Polucipele, polusandale…zapravo čipkane štikle! Zašto ne? Zar nisu predivne? I sigurni smo da je uloženo mnogo truda kako bi se pronašli ovi divni modni dodaci. Naravno, zabilježeni su fotografijom.

Mladoženja, kum i prijatelji…guys will be guys. Zgodni su, frajeri su. To im je dovoljno. Jedan od njih samo ima drugačiji pogled. Pogađate?

 

Vjenčanje je upriličeno u crkvi Sv. Marka Evanđelista u Markovcu Načiščkom. Sveto i romantično. I nije lako. Nije lako stajati pred Bogom i izreći obećanje osobi pored sebe. Ali kada je čista ljubav u pitanju, to nikako nije problem, barem ne za Natali i Ivana. Pogled i osmijeh vam govore sve. Ovo je mjesto gdje se najviše suza radosnica pusti i gdje se koža ježi od ljepote ljubavi.

Volimo trenutke iz crkve, jer tu leži izvor ljubavi i svetog braka.

Nakon crkve uputili smo se u svečanu dvoranu. Natali i Ivan izabrali su dvoranu Kristal u Belišću. Svečano i prepuno detalja, u skladu s romantičnom i pozitivnom energijom koju su ovi mladenci širili od samog početka, od samog susreta.

Prvi ples? Ooo da, ponovo energija i ljubav. U braku su, muž i žena. To je to. To su njihovi prvi trenuci i prvi pljesak i pozdrav njihovoj ljubavi! No, nešto je bilo posve drugačije u njihovom plesu. Jeste li ikada vidjeli priču ljubavi kroz ples i pjesmu? Oni su je dočarali. Twist off bend pomogao im je u pričanju njihove priče od upoznavanja do sudbonosnog da. Stihovi poput …I´m to sexy, …oko mene hiljadu luđaka…, …što si u kavu stavila… i konačno padanje na koljena uz Lutko ja sam rešen, da večno s tobom plešem… u nekoliko su minuta ispričali njihovu priču. Žao nam je što je ne možete ovdje vidjeti i čuti, ali izmamila je suze i nas s druge strane objektiva. Nešto posve drugačije, ali prepuno emocija.

pimstudio | weddings

Twist off bend odsvirao je najljepše stihove njihove priče, a vrlo brzo se i cijelo društvo našlo na podiju.

Kako je prošla noć i kako su se svi dobro zabavljali, znaju samo oni, ali i naše fotografije. Zato smo i bili tu da za uvijek obilježimo trenutke koji se mnogi od uzbuđenja neće ni sjetiti. Ono što će Natali i Ivan imati zauvijek u sjećanju jesu i njihove poruke njima u budućnosti! Savršeno. Nadamo se i želimo budućoj Natali i budućem Ivanu istu takvu ljubav kakvu su imali u tom trenutku. Neka ostanu isti i zaljubljeni. Ivane zapamti: ˝I kada me najviše mrziš, voli me!˝ A ti draga Natali nemoj se nikad udebljati :).

Kako mnogobrojne obaveze i premalo vremena ne dozvoljavaju opušteno fotografiranje, dogovoren je naknadni fotoshooting. Sunce nas je i dalje pratilo, bilo je na našoj strani, a raspoloženje savršeno. Pogađate kakav album fotografija je ostavljen mladencima za vječnu uspomenu?

Hvala im od srca što su bili raspoloženi, jer oni su jednako zaslužni za predivne uspomene i još jedan predivan dan u prirodi. NATALI & IVAN <3

pimstudio | weddings

pimstudio | weddings

pimstudio | weddings