Kada Želite Sačuvati Tradiciju Na Svom Vjenčanju

pimstudio_weddings

Iako službeno ljeto u svibnju još nije započelo, bilo je dovoljno toplo, sunčano i savršeno za još jedan divan, zaljubljen par. Tea i Tomislav.

Svako vjenčanje ima svoju priču i svako vjenčanje je savršeno na svoj način. No ovaj zaljubljeni par dijelio je ljubav s tradicijom.

Tea i Tomislav nose svoj rodni kraj u srcu. Oni su zaljubljenici u tradiciju, običaje i Slavoniju. Željeli su spojiti tu ljubav i stvoriti vlastite uspomene u tradicionalnom stilu. Pronašli smo nekoliko savršenih lokacija koje su se potpuno uklopile u tradicionalnu priču.

Iako je samo vjenčanje bilo u bajkovitoj vjenčanici, ni ovdje nisu izostali detalji tradicije. Nešto plavo, nešto staro, nešto novo i tradicija. Bijeli konj i kočija. Savršen spoj za savršen dan.

No Tea nikako nije bila protiv modernih vjenčanja, pa smo tako ulovili i fotografije spremanja s dragim joj prijateljicama i kumicom. Bilo je tu mnoštvo fotografija opuštanja prije vjenčanja, no njih ćemo ostaviti u privatnosti mladenaca.

Odlazak u crkvu obilježen je vožnjom u kočiji. Zar ste pomislili da je bilo drugačije? Pogledi koji su ovi mladenci upućivali jedno drugome u crkvi zaista su bili čisti i puni ljubavi, a osmijehom su to i dokazali.

Volimo fotografije koje mladenci ne očekuju i ne primjećuju. One spontane. Tu je iskrenost, tu je ljubav zaustavljena objektivom fotografa.

pimstudio | weddings

Kada su naši mladenci dobro raspoloženi, tada njihov album uspomena nema kraja. Fotografije u prirodi i najljepšim dijelovima grada upotpunili su njihovu kolekciju fotografija. Tea i Tomislav zaista imaju album uspomena za koji su uvelike zaslužni i sami.

Mi smo samo uživali fotografirajući ih jer znamo da smo kroz fotografiju njihove prve zajedničke trenutke sačuvali za vječnost. TEA&TOMISLAV

pimstudio | weddings

Leave a Reply